POTRIVITI PENTRU ORICE NEVOIE

Locuinte smart pentru experiente deosebite in familie

Încredere și Responsabilitate

Suntem o echipă formată din ingineri în calculatoare și electronică și colaboram cu designeri de interior pentru ca expertiza noastră tehnică să se îmbine perfect cu frumosul.

Siguranță și Calitate

Răspundem provocărilor și adaptăm soluțiile smart home la nevoile și designul locuințelor, folosind mereu echipamente sigure și de calitate superioară, testate anterior și de inginerii noștri.

Business people bumping fits in the middle
STANDARDE INTALTE DE PROFESIONALISM SI INTEGRITATE

Dedicați și Pasionați

Cu toții suntem pasionați de tehnologie și de inovație, iar această pasiune ne motivează să fim mereu la curent cu cele mai noi tendințe și tehnologii din domeniu.

Expertiza noastră tehnică se îmbină perfect cu frumosul, astfel încât să putem oferi soluții inteligente care se adaptează și se îmbină perfect cu orice design de interior. De asemenea, suntem mereu atenți la echipamentele pe care le folosim, selectându-le mereu pe cele mai sigure și de calitate superioară, testate anterior de inginerii noștri.

Echipa noastră are o experiență vastă în dezvoltarea și implementarea soluțiilor smart home, ceea ce ne permite să oferim clienților noștri cele mai bune servicii și produse disponibile pe piață. Colaborăm strâns cu designerii de interior pentru a dezvolta soluții unice și personalizate, care să îndeplinească exact cerințele și preferințele clienților noștri.

Dezvoltat de SmartFort @ 2023.
SUCCES COLABORATIV

Echipa Noastra

O fuziune perfectă între prietenie și competență tehnică

Georgiana Alistar

CEO / FOUNDER

Alexandru Alistar

CTO / FOUNDER

Echipa noastră a fost fondată de noi, Georgiana si Alexandru, soț și soție, cu pasiune comună pentru tehnologie și cu aceleași principii în viață. Aventura noastră a început în grupa de la Facultatea de Automatică și Calculatoare, unde am fost colegi si am început să ne dezvoltăm cunoștințele și abilitățile în domeniul calculatoarelor.

Pe măsură ce am învățat și am crescut împreună, am devenit nu doar parteneri de învățare, ci și cei mai buni prieteni. Relația noastră a fost întemeiată pe respect reciproc, încredere și sprijin necondiționat. Am trecut împreună prin provocări academice și am depășit împreună obstacolele ce ni s-au ivit în cale.

În timp ce pasiunea noastră pentru tehnologie s-a rafinat, am simțit dorința de a împărtăși cunoștințele și experiența cu cei din jur. Astfel, am hotărât să creăm echipa noastră - o comunitate puternică și unită de ingineri IT, electricieni, instalatori si designeri de interior, membri care se sprijină reciproc și își împărtășesc pasiunea prin inovație și excelentă.

Suntem inspirați să lucrăm într-o atmosferă de respect și încredere, unde fiecare membru este valorizat și apreciat pentru contribuția sa.

Echipa noastră extinsa este o dovadă vie a faptului că parteneriatul bazat pe prietenie autentică și încredere poate fi fundamentul unei organizații puternice și a unor realizări remarcabile.