In ce orase asigurati montajul ?

In principiu, ne desfasuram activitatea in Bucuresti si Jud. Ilfov. Daca locuiesti in alt oras nu-i un capat de tara, dar hai sa ne auzim la telefon pentru a vedea cum ne putem organiza sa ajungem la tine.

Cum montati fara gauri in pereti ?

Senzorii smart home comunica prin unde radio cu gateway-ul central.

Datorita noilor tehnologii, acum senzorii sunt alimentati cu ajutorul bateriilor de mici dimensiuni (ca cele de la cheia de la masina), iar o baterie tine chair si 3 ani. Cand un echipament mai are putina baterie, sistemul trimite automat o notificare, astfel incat sa nu te ia prin surprindere.

Pot instala sistemul antiefractie daca am catel ?

Desigur. Senzorii antiefractie pot fi configurati astfel incat sa nu porneasca alarma daca depisteaza miscarea animalului de companie in casa.

Cu ajutorul camerei video cu inteligenta artificiala, aceasta e capabila sa identifice animalul si sa nu porneasca sirena. In plus, putem folosi senzorii de contact de la usi si ferestre, astfel incat daca cineva intra pe fereastra prin efractie, sistemul sa ne dea de veste imediat.

Pot lua sistemul cu mine daca vand locuinta ?

Raspunsul in principiu este da, pentru ca nu avem cabluri prin pereti sau elemente blocate. Robinetii inteligenti sunt mai greu de scos de pe teava, dar costul acestora nu justifica actiunea.

In plus, pentru ca sistemele de automatizare a locuintelor sunt la mare cautare acum, daca vrei sa vinzi locuinta o sa poti obtine un pret mai bun tocmai datorita acestui ecosistem. Lasa-i-l noului proprietar si noi iti oferim o reducere la ecosistemul smart home pentru noua locuinta. Cadou de casa noua ­čÖé

Este complicat de folosit sistemul ?

Un sistem smart home lasa tehnologia sa aiba grija de casa ta. Odata configurat, sistemul este usor de folosit datorita integrarilor cu sistemele de operare ale telefoanelor mobile.

Pe iPhone de exemplu este super simplu. Cu 2 clickuri vezi statusul intregii locuinte, afli temperatura intr-o anumita camera sau poti stinge lumina dintr-o alta camera.

Merita investitia intr-un astfel de echipament ?

Automatizarea locuintei este o investitie buna pentru ca te ajuta sa economisesti bani si timp. Daca mai iei in calcul si o posibila avarie la instalatia sanitara care poate fi evitata cu ajutorul acestui sistem, deja poti spune ca ti-ai amortizat investitia.

Care sunt principalele avantaje ale acestui ecosistem ?

Instalarea unui ecosistem smart home in locuinta este o buna investitie deoarece te ajuta sa economisesti bani si timp. Automatizarile vin la pachet cu securitate si siguranta si te ajuta sa stai mai relaxat atunci cand pleci de acasa.

Acest lucru il vei simti dupa ce instalam echipamentele. Iti vei lua gandul de la grija casei stiind ca daca vreun necunoscut incearca sa intre in casa, vei primi imediat notificare si alarma va porni in locatie.

Care sunt cele mai folosite dispozitive intr-o casa smart ?

Exista o multime de dispozitive si electronice care pot fi interconectate si controlate intr-un sistem smart home.

Cele mai comune sunt grupate in patru mari categorii: partea de iluminat (atat ambiental cat si principal), controlul temperaturii, partea de entertainement (cu TV si smart speakers), iar cea de-a patra este zona de security.

FORMULAR DE CONTACT

Daca ai alte intrebari te rog sa completezi formularul de contact de mai jos