Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului smartfort.ro.

Site-ul smartfort.ro este operat de societatea AGA Consulting Partners SRL cu sediul in Ilie Pintilie nr.9, Ilfov, Branesti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/346/2016. Utilizarea site-ului (incluzand accesul si navigarea) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului SmartFort.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis sau expus in alte scopuri decat cele legal permise sau doar cu acordul scris din partea noastra. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

DREPTUL CONSUMATORILOR DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Raporturile comerciale dintre cumparator si smartfort.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul SmartFort.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul serviciilor modificate de catre furnizorii nostri fara preaviz sau viciate de erori de operare).

DREPT APLICABIL

Prin folosirea site-ului SmartFort.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii SmartFort.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Se va incerca rezolvarea oricarei dispute in legatura cu utilizarea site-ului SmartFort.ro si a serviciilor mai intai pe cale amiabila, iar in cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi definitiv solutionata de instanta romana competenta.
Consumatorii nu pot renunta la drepturile lor conferite de lege, iar orice clauze contractuale care inlatura sau limiteaza drepturile conferite de lege consumatorilor nu vor produce efecte cu privire la acestia.

Totodata, utilizatorii site-ului au dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter personal sau autoritatilor in cazul in care considera ca trebuie sa isi apere oricare din drepturile garantate de legislatia in vigoare sau de noul regulament GDPR.
Toate disputele, medierile vor fi guvernate de legea romana, dupa incercarea rezolvarii acestora pe cale amiabila.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul SmartFort.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului SmartFort.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@smartfort.ro.

DESCRIEREA SERVICIULUI

SmartFort.ro are ca obiect principal de activitate comercializarea online a gadget-urilor smart, a echipamentelor pentru locuinte inteligente precum si diverse alte gadget-uri.
Datele de identificare a companiei:
AGA CONSULTING PARTNERS SRL
CUI: RO35535724
J23/346/2016
Sediu: Str. Ilie Pintilie, Nr. 9, Cam. 1, Branesti, Jud. Ilfov
Cont: RO67 INGB 0000 9999 0563 4144
Banca: ING Bank
Email: office@smartfort.ro

Accesul la servicii

Pentru a putea beneficia de produsele si servicile SmartFort.ro, utilizatorul site-ului are nevoie de un laptop, calculator, tableta, telefon sau alt dispozitiv personal, o conexiune stabila la Internet si de un browser web prin intermediul caruia va fi accesata adresa siteului web SmartFort.ro, unde va putea comanda si rezerva produsele comercializate sau se va putea documenta despre produsele si solutiile oferite.

Obligatiile administratorului smartfort.ro

AGA Consulting Partners SRL nu isi asuma raspunderea pentru nicio pierdere de date sau de informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul societatii, al furnizorilor sai sau din cauza unori erori de omisie din partea utilizatorului / clientului. Administratorul SmartFort.ro si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:
– serviciul va fi neintrerupt sau fara erori;
– eventualele defecte vor fi corectate;
Serviciul este disponibil 24h/zi, exceptand perioadele in care se efectueaza lucrari de mentenanta sau de reparatii ale site-ului. Accesarea websiteului poate fi limitata in intervalul orar de utilizare intensa din cauza limitarii procesarii datelor de catre sistemele informatice.

Drepturile utilizatorului

Utilizatorii acestui website au urmatoarele drepturi:
– Dreptul de a nu fi de acord cu acesti termeni si conditii, caz in care sunt obligati sa inceteze utilizarea acestui website si sa nu plaseze nicio comanda. Utilizarea site-ului si plasarea unei comenzi presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor descrise in aceste pagini; 
– Dreptul de a fi informat asupra datelor sale personale detinute de catre acest website sau de catre administratorul site-ului. Pentru aceasta actiune utilizatorul trebuie sa trimita un email la adresa office@smartfort.ro prin care sa solicite fisa cu datele sale colectate pana in prezent. Societatea noastra va transmite toate aceste date in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 zile din momentul solicitarii, conform legislatiei GDPR in vigoare;
– Dreptul de a solicita stergerea sau actualizarea datelor, daca ele sunt eronate. Datele care vor trebui pastrate din cauza legislatiei in vigoare nu vor putea fi sterse. Pentru aceasta actiune utilizatorul trebuie sa trimita un email la adresa office@smartfort.ro prin care sa solicite stergerea datelor colectate pana in acel moment. Vom confirma actiunea in cel mai scurt timp dar nu mai tarziu de 30 zile.
– Dreptul de a se opune anumitor prelucrari (comunicari de marketing, newsletter) sau de retragere a consimtamantului pentru anumite prelucrari de date cu caracter personal.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal este efectuata atat in scopul furnizarii serviciilor si a comenzilor, cat si in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin curierat, e-mail, telefon sau alte mijloace, realizarea de rapoarte statistice, in scopul prevenirii sau depistarii fraudelor (conform legislatiei in vigoare), etc.

Datele furnizate pentru utilizarea serviciilor sunt strict confidentiale si sunt utilizate exclusiv in cadrul executarii relatiei contractuale dintre utilizatori / clienti si AGA Consulting Partners SRL, nefiind transmise catre terte persoane datele si informatiile colectate.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.

Pentru utilizarea contului si a parolei personale, intreaga responsabilitate revine utilizatorului / clientului, iar societatea AGA Consulting Partners SRL este exonerata de orice raspundere cu privire la confidentialitatea acestor date.

Prin inregistrare, utilizatorilor / clientilor le revine obligatia de a furniza in mod corect si complet datele solicitate.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii societatii AGA Consulting Partners SRL beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei; toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata societatii noastre pe adresa de email office@smartfort.ro. 

Toate detaliile privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt descrise complet in pagina privind politica de confidentialitate si securitate a datelor.

Excluderi

Societatea AGA Consulting Partners SRL nu isi asuma nicio responsabilitate legala sau paguba adusa in urma utilizarii acestui website si / sau a informatiilor disponibile in cadrul acestuia, precum nici a unor defectiuni tehnice, virusi sau alte sisteme care afecteaza utilizatorul sau clientul in orice fel.
AGA Consulting Partners SRL nu isi asuma responsabilitati contractuale pentru informatiile disponibile pe site. Chiar daca facem tot posibilul pentru respectarea exactitatii informatiilor prezentate, nu ne asumam nici o obligatie in cazul in care informatiile nu sunt corecte.

Utilizatorul / clientul site-ului intelege faptul ca furnizarea serviciilor si a produselor poate fi modificata sau incetata si intelege ca prestatorul nu este raspunzator pentru aceasta.

De asemenea, AGA Consulting Partners SRL nu isi asuma raspunderea si nu poate fi trasa la raspundere pentru intreruperi ale functionarii site-ului SmartFort.ro.

Reducerile afisate

Discountul (sau reducerea) se calculeaza din diferenta dintre pretul recomandat de producator (pretul taiat sau cel mai mare) si pretul final afisat de vanzare (cel mai mic). Prin acceptarea termenilor si a conditiilor, utilizatorul / clientul confirma ca a inteles faptul ca reducerile sau discountul afisat sau comunicat prin diverse canale, se calculeaza din diferenta pretului recomandat de producator (pretul taiat) si cel de vanzare.

Garantia produselor

Prin acceptarea termenilor si a conditiilor utilizatorul / clientul intelege faptul ca garantia produselor este de 2 ani pentru persoane fizice si de 1 an pentru persoane juridice, cu conditia respectarii conditiilor de utilizare ale echipamentelor. Toate detaliile privind garantia produselor pot fi consultate in pagina dedicata politicii de garantie a echipamentelor.

Garantia pentru produsele de tip DOA (Dead On Arrival) este aplicabila doar produselor nereincarcabile. Nu se acorda garantie pentru defecte induse prin utilizare necorespunzatoare, daca au fost efectuate alte reparatii, daca produsul a fost lovit, scapat, deteriorat din cauza contactului cu apa, in cazul unui scurt circuit, daca un acumulator este stocat pe timp indelungat fara sarcina electrica (neincarcat), pierderea puterii acumulatorului din cauza utilizarii si vechimii. In afara conditiilor generale mai sus mentionate, produsele trebuiesc trimise in garantie impreuna cu accesoriile, cutia/ambalajul original, factura fiscala, certificatul de garantie, manuale, toate ambalate corespunzator. Nerespectarea acestor indicatii poate duce la pierderea garantiei produsului.

Nu constituie obiectul garantiei lipsa de conformitate derivata din: 
– utilizarea produsului in aplicatii ce necesita performante si calitati altele decat cele oferite de clasa si scopul pentru care este destinat produsul sau in afara specificatiilor tehnice aferente; 
– uzura normala a produselor (ex. uzura fizica, mecanica si electrica, scaderea in timp a luminozitatii ecranelor sau scaderea capacitatii acumulatorilor); 
– utilizarea produsului in conditii neadecvate (ex: tensiune de alimentare necorespunzatoare, impamantare inexistenta sau greşita, acţiunea socurilor, vibratiilor, loviturilor sau altor forme de abuz fizic;
– utilizarea de consumabile sau accesorii altele decat cele indicate de producator in specificatiile tehnice, utilizarea produsului in conditii de mediu necorespunzatoare – actiuni ale substantelor chimice, noxe, fum, praf sau umiditate, defectarea produsului cauzata de intemperii); 
– manipularea sau instalarea gresita (ex: instalarea gresita a bateriilor sau a acumulatorilor, utilizarea altor modele de surse de alimentare sau accesorii decat cele livrate sau indicate de producator, conectarea echipamentelor la alte tensiuni de alimentare decat cele mentionate de producatori); 
– setari gresite ale produselor sau programelor, virusari, deteriorarea sau functionarea necorespunzatoare a sistemului de operare, a fisierelor de configurare sau a programelor instalate; folosirea altor drivere sau programe decat cele originale care insotesc produsul; resoftarea echipamentelor duce implicit la anularea garantiei;
– eventualele incompatibilitati de natura software sau hardware ce pot aparea la folosirea produselor impreuna cu alte produse; 
– deteriorari termice, mecanice si plastice ale produsului din cauza incendiilor, accidentelor, vibratiilor, intemperiilor, neglijentei in utilizare sau a oricaror altor factori, independent de producator sau comerciant; 
– alte situatii specificate in Certificatul de garantie care insoteste produsul, daca este cazul.