Daca esti nemultumit de un produs îl poți returna in maxim 14 de zile calendaristice de la momentul ridicarii.

Pentru a efectua returul avem rugamintea sa completati formularul de retur pana cel tarziu in ziua a 14-a calendaristica de la livrarea/ridicarea.

Suma platita pe produsele comandare va fi restituita in decurs de 14 zile calendaristice de la data receptionarii produselor returnate. Aceasta va fi restituita in contul bancar completat in formularul de retur. Cheltuielie de returnare sunt suportate de catre consumator.

Coletul trebuie trimis la urmatoarea adresa:

Str. Ilie Pintilie, Nr. 9, Comuna Branesti, Judet Ilfov, Cod postal 077030

Cumpăratorul persoana fizică are dreptul să se retraga din Contract, respectiv să returneze un Bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
  • ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate,
  • ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.
​Dreptul de retur de 14 zile nu se aplica cumparatorilor persoane juridice.

Conditii generale pentru returul produselor

  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să nu conțină nicio dată cu caracter personal și să poată fi adus la software-ul inițial.
  • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  • Poți returna becurile, lanternele, prelungitoarele, prizele, bateriile, acumulatorii și încarcatoarele, doar daca sunt sigilate.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
  • Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.
  • Electrocasnicele mici, in cazul in care au fost desigilate si testate de catre client, trebuie aduse curate pentru ca returul sa fie acceptat.

FORMULAR DE RETUR

O colaborare ideala este una in care toti cei implicati lucreaza impreuna eficient catre un obiectiv comun.