SUCCES COLABORATIV

Servicii oferite

Suntem o companie specializată în furnizarea soluțiilor de casă inteligentă, oferind o gamă largă de servicii personalizate pentru a transforma locuința dumneavoastră intr-un mediu inteligent și interconectat. Echipa noastră de experti în domeniul tehnologiei și automatizărilor lucrează cu dumneavoastră pentru a crea o casă care să raspundă nevoilor și preferintelor dumneavoastră.

Consultanță și proiectare

Oferim servicii de consultanță și proiectare adaptate nevoilor și dorințelor clienților noștri în domeniul caselor inteligente. Echipa noastră de experți analizează fiecare aspect al proiectului, luând în considerare infrastructura existentă, preferințele estetice și funcționalitățile dorite. Împreună, dezvoltăm un plan detaliat care să transforme casa într-un spațiu inteligent și conectat.

Integrare și automatizare

Suntem specializați în integrarea și automatizarea sistemelor dintr-o casă inteligentă. De la controlul iluminatului, al sistemelor de securitate, al încălzirii și răcirii, până la gestionarea divertismentului și a electrocasnicelor, oferim soluții complete pentru a aduce tehnologia în viața de zi cu zi a clienților noștri. Utilizăm echipamente de ultimă generație pentru a asigura o experiență ușor de utilizat.

Achiziționare echipamente

Echipamentele reprezintă baza infrastructurii și tehnologiilor utilizate pentru a crea un mediu conectat și inteligent în locuința dumneavoastră. Vă ajută să identificați și să achiziționați echipamentele potrivite în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră. Colaborăm cu furnizori de încredere și selectăm cele mai avansate și fiabile echipamente disponibile pe piață.

Instalare și configurare

Echipa noastră se ocupă de instalarea și configurarea tuturor echipamentelor necesare pentru o casă inteligentă. Fie că este vorba de senzori, camere de supraveghere, sisteme audio sau alte dispozitive, ne asigurăm că totul este instalat corect și conectat la rețea. Configurăm apoi sistemul pentru a funcționa în parametri optimi și ne asigurăm că intelegeti modul de utilizare.

Service și mentenanță

Oferim servicii complete de service și mentenanță pentru sistemele de casă inteligentă. Echipa noastră răspunde prompt oricăror probleme sau întrebări pe care le pot avea clienții noștri. Efectuăm actualizări software și firmware pentru a menține sistemul mereu updatat si în stare de funcționare optimă și oferim servicii periodice (in functie si de nevoile dvs.) de revizie și întreținere pentru a preveni eventualele defecțiuni.

Extindere și modernizare

Pe măsură ce tehnologia evoluează, oferim servicii de extindere și modernizare a sistemelor existente într-o casă inteligentă. Suntem la curent cu cele mai recente tendințe și inovații și putem adăuga noi funcționalități sau actualiza echipamentele existente pentru a aduce avantaje suplimentare clienților noștri. Fie că este vorba de integrarea unor dispozitive noi sau de modernizarea infrastructurii, suntem pregătiți să oferim soluții personalizate și de înaltă calitate.